top of page
dr5.jpeg

Come with an open heart or come and get your heart opened

Hjertet er et helt særligt organ I den menneskelige krop.

Det har dets helt eget energetiske felt og sin egen hjerne.

Det har celler som svarer til hjerne celler og hjertet kan stadigvæk slå, selvom hjernen dør.

Der er et helt specielt sted I hjertet, som ingen kirug kan eller må rører, for hvis de gør, så dør vi.

Det er fra dette sted at alt liv kommer. The sacred space of the heart.

Sacred Heart Retreat
13 - 16 Juni 2024

Med Cecilie Svendsen og Ditte Hofman Lessner

 

Seeds of Life

Dronningmølle

Sacred Heart Retreat

15 - 18 June 2024

Jeg er dybt taknemmelig for, i samarbejde med Ditte Hofman Lessner, at kunne invitere dig med på The sacred heart retræte. Dette retræte leder dig dybt ind I dit hjerte, via meditation og Åndedræt. Tusinde år gamle shamanistiske ritualer. Yoga og lyd healing. Samt kærlighed. Kærlighed. Kærlighed.

Vi vil arbejde med ceremoniel kakao fra Guatemalas regnskov og skabe en dyb forbindelse til naturen og moder jord, Igennem tusinde år gamle shamanistiske ritualer fra Peru, Guatemala og den Nordiske tradition. Du får muligheden for at mærke hvem du i sandhed er, når du træder ud af din hverdags travlhed og synker dybt ind I dit hjerte.

 

Vi vil arbejde med kraften af vores eget åndedræt, som er så potent og transformerende, at det kan tage os på en lang og dyb rejser, som vare længe efter at retræten er slut. For vores åndedræt er I sandhed nøglen til dybere transformation.

 

Yogaen vil være åbendende og støttende, samt transformerende I sin egen ret. Og det vil være en blanding af flydende og styrkende hatha Yoga. Samt åbendene, smeltende og smørende Yin Yoga.Udover yogaen vil vi også løsne og frigøre via bindevævsmassage, hvor vi bruger bolde til at massere bindevævet.

 

Forplejning:

Vi vil blive forkælet med lækker og nærende, kærlig vegansk mad undervejs, til at støtte op om de indre processer. Der vil blive serveret Brunch og aftensmad, og frugt, snacks, kaffe, the og vand, kan hentes I køkkenet hele dagen.


Program:

 

Torsdag

15.00 Ankomst

16.00 Sacred Heart Velkomst Ceremoni 

19.00 Aftensmad

Aftenen er fri til at gå I sauna eller gå tur langs vandet, eller bare slappe af.


Fredag

08.00 Lang Juicy morgen Yoga praksis + Meditation + Pranayama

10.00 Brunch

12.00 Apacheta sten pyramide bygning og                           Tur til Tegners museum

16.30 Cacao Ceremoni og Ånderdræts Terapi

19:30 Aftensmad

Bål I haven og sauna


Lørdag

08.00 Lang Juicy morgen Yoga praksis + Meditation + Pranayama

10.00 Brunch

14.00 Bindevævsmassage

17.00 Cacao ceremoni og Shamanistisk Trommerejse

19:30 Aftensmad

Bål I haven 


Søndag d.3.9

08.00 Lang Juicy morgen Yoga praksis + Meditation + Pranayama

10.00 Brunch

11.00 Pakke mm.

11.30 Afskeds Ceremoni 

13.00 Farvel

 

Lidt om Ditte Hofman Lessner

⭐️ Ditte er certificeret Keith Cacao Practitioner, hvilket betyder at hun har været på et fordybende 2 måneders kursusforløb med undervisning og mentoring i alt fra kakaobønnens historie, egenskaber som plantemedicin, superfood, integration af de dybe processer til at holde rum for andre i ceremoni og 1:1 sessions. Udover det har hun 20 års erfaring som alternativ behandler og 8 års erfaring med shamanistiske workshops og spirituelle sjælerejser. 
 

Lidt om Cecilie Svendsen
⭐️ Jeg er også certificeret Keith Cacao Practitioner og er derudover en erfaren yogalærer med mere end 900 timers krediteret uddannelse i yoga og yoga terapi. Jeg har tusindvis af timers undervisnings erfaring og afholdt retræter I de seneste 10 år, både I Danmark og udlandet.

Jeg har en varm og kærlig tilgang til min undervisning og tror på at alle kan få glæde og gavn af yoga, Cacao, meditation og det healende åndedræt. Jeg underviser primært I Yoga. Og derudover behandler jeg bla. stress og angst og uro med Yogaterapi og energi healing, som jeg tilbyder online og I private sessioner. 

 

Lidt om Keith’s Cacao:
⭐️ Keith’s Kakao er 100% ren ceremoniel Økologisk cacao. Traded både fair og direkte fra farmers til Keith. Keith udvælger selv alt sin Kakao og bruger kun bønner fra Crioella træet. Kakaoen er en plantemedicin og bliver brugt på grund af dens fænomonale egenskaber. Den indeholder mange mineraler og antioxidanter som er gode for krop og psyke. Især hjælper den hjertet, på alle planer, da den indeholder theobromin og magnesium, som hjælper til bl.a. kredsløb, blodtryk, og den mere spirituelle og følelsesmæssige hjerte åbning. Den har også indflydelse på produktion af serotonin og dopamin, som giver os en følelse af glæde og løftet humør. Det er faktisk Keith der har “opfundet” begrebet cerimoniel kakao for mange år siden og bragt Cacao tilbage med I ceremoni, over hele verden. Hans kærlighed til Mama Cacao og de Maya indfødte han samarbejder med i San Marcos mærkes i hver en tår af denne MAGISKE kakao.

Indkvartering

 

SEEDS OF LIFE er beliggende i Dronningmølle 7 minutters gang fra stationen og kun 500 meter fra Havet. Stedet er omgivet af den skønneste natur og her er ro til at give slip og bare være til. Samtidig ligger det tæt på Rudolph Tegners museum og Esrum sø, hvis man vil på yderligere eventyr.

 

Adresse:
SEEDS OF LIFE
Poppelalle 25, Dronningmølle
3120 Frederiksborg

 

Pris:
Delt dobbeltværelse: 5.550,00 kr.
Enkeltværelse: 5.950,00 kr.

 

Inkl. i prisen:
Indkvartering på Seeds of Life
Alle sessioner og ceremonier
2 daglige måltider
Te og kaffe

 

Dette er et dybdegående og magisk retræte og hensigten med retræten er at tilbyde et sikkert og kærligt rum, hvor du kan finde tilbage til dit hjerte og skabe plads til healing og  transformation.

 

Tilmeldingsfrist: Så længe pladser haves

Har du spørgsmål angående retræten eller ønsker du at tilmelde dig Så skriv til Cecilie Svendsen på updogyoga.dk@gmail.com

dr1.jpeg

Let's Get
Social

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
dr.jpeg
bottom of page